15 Jan 2012

Predstavljamo vam ....

Scotta Schumana, čoveka iza jednog od najuticajnijih street-fashion blogova današnjice.

Schuman, aka the Sartorialist, je postao poznat po tome što svoje znanje, iskustvo i interesovanje za modu i fotografiju spojio u jedinstveni prikaz stila na ulicama svetskih gradova i autentičnog ukusa onih koje fotografiše.

Schuman radi jednostavno, putuje po svetu, primećuje ljude od stila na ulici i fotografise ih. Pažnju na sebe je skrenuo tako što je svoje fotografije počeo da objavljuje na svom photoblogu, na Bloggeru. Bez teksta, samo slika ispod slike, nizale su se tako u neprekidnom redu. Schuman je govorio preko objektiva svog foto aparata.

Pročišćen, minimalistički layout, i belina backgrounda samo još više ističu upečatljivost i snagu njegovih fotografija. Prosto uronite u njih, i gotovo da možete da osetite tu ulicu, da vidite te ljude pred vama, kao da ste prisutni, na licu mesta. 

The Sartorialist je sada na drugoj platformi, uz zadržani prepoznatljiv minimalizam i belinu, Schuman je sada odškrinuo vrata svog sveta, predstavljajući nam i projekte na kojima radi, kao i neke kreativne ljude koje sreće.  
 
Uživajte u jednostavnosti Schumanovog pristupa poslu 
na ulicama New Yorka uz ovaj video





A sada fotoaparat u ruke i vežbajte.

P.S. javite nam kako je bilo. 

No comments:

Post a Comment